Nyt tag – din tagekspert i København og omegn

Vind og vejr slider på tage og facader, og det kræver renovering eller udskiftning med tiden. Har du brug for en kyndig fagmand til at udføre tagarbejde eller facaderenovering, er du kommet det rette sted hen.

Hos Neubert & Søn udfører vi renovering af facader og alle former for tagarbejde. Hvad enten du skal have et nyt tag eller skal have det gamle repareret, kan vi varetage opgaven på professionel vis. Vi henvender os til private kunder og erhvervsdrivende, som skal have lavet tagarbejde i Vanløse, Valby, Frederiksberg eller det øvrige Storkøbenhavn.

 

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag er en større investering, som de fleste husejere vil komme ud for. Vi har fokus på et tilbyde alle vores kunder høj kvalitet til en fornuftig pris. Standarden for vores arbejde er høj, og det indebærer både kvaliteten af vores arbejde og vores kundeservice, som vi kan tilbyde dig til matchende priser. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når vi ordner noget hjemme i din bolig, hvad enten det så er VVS arbejde eller arbejdet med et nyt tag.

Facaderenovering eller nyt tag – erfaring og ekspertise

Facaden på en ejendom er uundgåeligt noget af det første, du ser. Det er derfor vigtigt, at den fremstår pæn og velholdt. Det gælder både, hvis det er en privat ejendom eller en virksomhed, hvor medarbejdere og kunder kommer og går. Det danske klima med skiftende nedbør og temperaturer er hårdt ved enhver facade, og der skal vedligeholdelse og renovering til.

Det samme gælder taget på en bygning. Når tiden kommer til et nyt tag, udfører vi gerne opgaven for dig med vores store ekspertise. Vores virksomhed har eksisteret i mere end 90 år, og vi er velkendte for den høje kvalitet, som vi tilbyder alle vores kunder. Vi kan varetage mindre såvel som mere komplicerede opgaver – og vi ved, hvad vi snakker om.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77 og hør nærmere om mulighederne.