Nyt tag – din tagekspert i København og omegn

Vind og vejr slider på tage og facader, og det kræver renovering eller udskiftning med tiden. Har du brug for en kyndig fagmand til at udføre tagarbejde eller facaderenovering, er du kommet det rette sted hen.

Hos Neubert & Søn udfører vi renovering af facader og alle former for tagarbejde. Hvad enten du skal have et nyt tag eller skal have det gamle repareret, kan vi varetage opgaven på professionel vis. Vi henvender os til private kunder og erhvervsdrivende, som skal have lavet tagarbejde i Vanløse eller det øvrige Storkøbenhavn.

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag er en større investering, som de fleste husejere vil komme ud for. Vi har fokus på et tilbyde alle vores kunder høj kvalitet til en fornuftig pris. Standarden for vores arbejde er høj, og det indebærer både kvaliteten af vores arbejde og vores kunderservice, som vi kan tilbyde dig til matchende priser. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når vi ordner noget hjemme i din bolig, hvad enten det så er VVS arbejde eller arbejdet med et nyt tag.

Facaderenovering eller nyt tag – erfaring og ekspertise

Facaden på en ejendom er uundgåeligt noget af det første, du ser. Det er derfor vigtigt, at den fremstår pæn og velholdt. Det gælder både, hvis det er en privat ejendom eller en virksomhed, hvor medarbejdere og kunder kommer og går. Det danske klima med skiftende nedbør og temperaturer er hårdt ved enhver facade, og der skal vedligeholdelse og renovering til.

Det samme gælder taget på en bygning. Når tiden kommer til et nyt tag, udfører vi gerne opgaven for dig med vores store ekspertise. Vores virksomhed har eksisteret i mere end 90 år, og vi er velkendte for den høje kvalitet, som vi tilbyder alle vores kunder. Vi kan varetage mindre såvel som mere komplicerede opgaver – og vi ved, hvad vi snakker om.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77
og hør nærmere om
mulighederne.

Se vores anmeldelser på Facebook


5 / 5 stjerner baseret på 6 anbefalinger

Kontakt os – det er uforpligtende

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser eller priser til nyt tag, facaderenovering eller andet. Vil du gerne have os til at udarbejde et tilbud på en opgave hos dig, finder vi også ud af det. Det er ganske uforpligtende og gratis.

Vil du gerne have fat i os, kan du kontakte os på telefon 38 87 47 77. Du er også altid velkommen til at sende en e-mail til os på neubert@neubertvvs.dk.

 

Læs mere

Tagarbejde København – Facadearbejde

​Trænger taget til en fornyelse? Vi sørger for en løsning til en fornuftig pris. Vi kører i hele København-området, herunder Frederiksberg, Vanløse m.m.

Taget bliver mærket af vind og vejr, og derfor vil det med tiden behøve en kærlig hånd. Samtidig er facaden noget af det første man ser på en ejendom, og derfor er det vigtigt, at den fremstår pæn – både hvis det er en privatbolig, og hvis det er en virksomhed, hvor medarbejdere og kunder skal færdes.
Tag og facader i Vanløse, København og omegn
Hos R. Neubert & Søn har vi i mange år udført arbejde inden for tag og facader i Vanløse og omegn, hvilket giver os ekspertisen til at håndtere både simple og mere avancerede projekter.

Vi sørger for en løsning, der tager udgangspunkt i helheden, så tag og facade kommer til at passe med resten af bygningen. Vi er kendt for kvalitet. Ikke bare når det kommer til tag og facader, men også inden for VVS og blik generelt.

Høj kvalitet til fornuftige priser siden 1920