Nyt badeværelse i København og Frederiksberg

Drypper vandhanen, eller drømmer du om helt nyt badeværelse? Lad os stå for VVS arbejdet hos dig – så er du i gode hænder.

R. Neubert & Søn er et VVS firma, som har eksisteret siden 1920. Vi er eksperter i alle former for VVS arbejde, og vi har lavet mange nye badeværelser i årenes løb. Vi henvender os til private kunder såvel som til erhvervsdrivende i hele Storkøbenhavn, og selvom vi kører mest i områderne omkring Frederiksberg, Vanløse og København, rykker vi også gerne ud til dig i Hvidovre eller Charlottenlund. Lader du os lave dit badeværelse, kan du være sikker på et professionelt resultat.

Vi er eksperter i

Nyt badeværelse – professionel rådgivning

Har du brug for vores faglige sparring, når du skal vælge materialer og indrette dit nye badeværelse, står vi klar med vores kyndige vejledning. Vores mange års erfaring inden for branchen gør os til en yderst kompetent sparringspartner. Vores viden på området er stor, og vi kan vejlede dig om alle funktionaliteter og fordele og ulemper ved de produkter, du kan vælge mellem til dit badeværelse.

Når vi løser en opgave, kan du være sikker på, at vi aldrig laver en ufuldendt løsning. Vi har stort fokus på at levere arbejde af høj kvalitet til dig som kunde, og vi anser ikke vores arbejde som fuldført, før du er tilfreds, Og dette er uanset, om det drejer sig om renovering af badeværelse eller nyt badeværelse. Det er ikke nok for os, at du er tilfreds – vi gør vores arbejde så godt, at vi også selv kan være stolte af det som fagfolk.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77
og hør nærmere om
mulighederne.

Se vores anmeldelser på Facebook


5 / 5 stjerner baseret på 6 anbefalinger

Mere velvære med et nyt badeværelse

Et badeværelse er et rum, som bruges flittigt i ethvert hjem eller sommerhus. Har du et badeværelse, som er gammelt og slidt, vil det gøre underværker for både æstetik og funktionalitet at få det renoveret. Hvorfor ikke give dig selv den luksus? Du vælger selv materialer, indretning og farver, og vi skaber det badeværelse, som du kun tør drømme om. 

Renovering af badeværelse eller montering af nyt

​Er installationerne i badeværelset forældede, eller trænger hele badeværelset til en renovering?

Hos R. Neubert & Søn har vi i flere år udført opgaver inden for badeværelser i Vanløse, Frederiksberg og København for vores mange kunder, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere badeværelset.

Badeværelser renoveres med fokus på æstetik og funktion

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i, og derfor er det vigtigt, at en renovering af badeværelse er udført med fokus på såvel funktionalitet som æstetisk.

​Det skal være behageligt at færdes i, og det skal også helst være pænt at se på. Vi kan realisere dine ideer, og er du på bar bund, tager vi en grundig snak med dig om mulighederne inden for badeværelser.

Solide løsninger inden for renovering af badeværelse

Hvad enten det er en enkelt reparation eller et større badeværelsesprojekt i Vanløse, Frederiksberg eller København, står vi til rådighed. Vi er eksperter inden for vores felt og kan derfor garantere dig en løsning med badeværelsesrenovering, som du bliver glad for.

Har du spørgsmål til os?

Hvad enten du gerne vil vide mere om vores ydelser i forhold til nyt badeværelse, priser eller gerne vil have os til at udarbejde et tilbud på en opgave hos dig, er du velkommen til at henvende dig til os. Du kan fange os på telefon 38 87 47 77, og du har også altid mulighed for at sende en e-mail til os på neubert@neubertvvs.dk

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Høj kvalitet til fornuftige priser siden 1920