Få professionel hjælp til køkkenet

Går du og drømmer om et nyt køkken, eller trænger de gamle VVS-installationer blot til en kærlig hånd? Hos R. Neubert & Søn har vi stor erfaring med renovering af gamle samt opsætning af nye VVS-installationer i køkkenet, og vi hjælper også gerne dig med din forestående opgave.

Har du brug for professionel hjælp til dit køkken, tilbyder vi blandt andet følgende ydelser:

  • Montering af nye VVS-installationer i køkkenet
  • Totalentreprise ved nyt køkken
  • Udskiftning af stigestrenge
  • Udskiftning af radiatorer
  • Eftersyn af rør, installationer og varmeanlæg
  • Andre VVS-opgaver

Vi har desuden et tæt samarbejde med HTH, hvorfor vi særligt ofte udfører VVS-arbejde i forbindelse med montering af nye HTH-køkkener. For kunder, der gerne vil have lavet nyt køkken, faciliterer vi derfor også gerne kontakten til de relevante parter, mens vi selv giver et stærkt bidrag med VVS-arbejde af højeste kvalitet.

 

Alsidig og erfaren VVS-installatør

Vi har været i branchen siden 1920 og har gennem tiden opbygget et stærkt fagligt fundament, der altid kommer til udtryk i vores arbejde. Vi er derfor mere end kompetente til også at stå for VVS-opgaverne i dit køkken. Vi dækker et stort område af arbejdsopgaver inden for VVS-branchen og står for alt fra totalrenoveringer af badeværelser og ejendomsservice til alt det håndværksmæssige i forbindelse med et nyt køkken.

 

Prisen på et nyt køkken

Det kan være svært at prissætte VVS-arbejdet i forbindelse med et nyt køkken. Uanset om det drejer sig om renoveringsopgaver, vedligehold eller installation af nye VVS-anlæg, garanterer vi faste timepriser, du kan stole på.

Vores priser:

 

Ved mindre end 1 time Pris ekskl. moms
Servicebesøg (dækker over første time uanset tidspunkt 960 kr.

 

Ved mere end 1 time Pris ekskl. moms
Opstart takst 495 kr.
Timepris 545 kr.
Servicevogn 90 kr.
Samlet for første time 1130 kr.
Herefter pr. efterfølgende time 635 kr.

 

Gebyrer på alle fakturaer Pris ekskl. moms
Smuds (pr time) 15 kr.
Lovpligtig kvalitetssikring 65 kr.
Miljø 125 kr.
Hjælpematerialer 50 kr.

 

Kontakt os i dag

Skal du have hjælp til VVS-opgaver i dit køkken, leverer vi hos R. Neubert & Søn altid et godt stykke arbejde. Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med renovering eller nybyg af køkken, skal du altid være velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 38 87 47 77 eller send os en mail til neubert@neubertvvs.dk – så vender vi tilbage med svar, så snart vi kan.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77 eller brug formularen herunder og hør nærmere om mulighederne.