Ejendomsrenovering i Frederiksberg og København

Mange ejendomme har løbende behov for service af diverse VVS-installationer. Som erfarent selskab inden for VVS-branchen har vi en række tætte samarbejder med både andels- og ejerforeninger samt med private beboere i lejligheder. Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser inden for ejendomsrenovering:

  • Service og vedligeholdelse af ejendomme
  • Gennemgang og eventuel udskiftning af varmeanlæg
  • Kontrol af varmebeholdere
  • Eftersyn af rør og installationer
  • Udskiftning af toilet og faldstamme
  • Andre løbende VVS-opgaver

Vores ejendomsrenovering fungerer da primært som en slags abonnementsservice, hvor vi står for alle faste VVS-opgaver i en ejendom. Herved påtager vi os en slags viceværtsfunktion med faste aftaler med foreninger, så beboerne altid føler sig trygge ved, at ejendommens VVS er i orden.

 

100 års erfaring taler sit tydelige sprog

Hos R. Neubert & Søn har vi en lang tradition med at udføre ejendomsservice – faktisk er det noget af det, vi primært har levet af de sidste 100 år. Som fast servicepartner hos en række foreninger, sikrer vi beboerne, at de altid ved, hvem de skal kontakte, hvis de har brug for professionel hjælp til VVS-opgaver.

Vi udfører både gennemgang og løbende service af VVS-installationer, reparationer og udskiftninger af installationer og anlæg, men vi står ligeledes også gerne for totalrenoveringer af badeværelser og køkkener med alt, hvad det indebærer.

 

Hvad koster ejendomsrenovering?

Uanset hvilken type opgave, der skal udføres, tilbyder vi faste timepriser, du kan regne med.

Vores priser:

 

Ved mindre end 1 time Pris ekskl. moms
Servicebesøg (dækker over første time uanset tidspunkt 960 kr.

 

Ved mere end 1 time Pris ekskl. moms
Opstart takst 495 kr.
Timepris 545 kr.
Servicevogn 90 kr.
Samlet for første time 1130 kr.
Herefter pr. efterfølgende time 635 kr.

 

Gebyrer på alle fakturaer Pris ekskl. moms
Smuds (pr time) 15 kr.
Lovpligtig kvalitetssikring 65 kr.
Miljø 125 kr.
Hjælpematerialer 50 kr.

 

Kontakt os og hør mere

Mangler du en kyndig og erfaren VVS’er, der kan stå for din ejendomsrenovering, er vi den rette til opgaven. Vi hjælper altid gerne andels- og ejerforeninger med løbende ejendomsservice, og vi klarer også gerne alle typer af VVS-opgaver for den private beboer.

Har du spørgsmål til vores services, eller vil du blot høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 38 87 47 77 eller send os en mail til neubert@neubertvvs.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Spørgsmål til ejendomsrenovering?

Ring på 38 87 47 77 eller brug formularen herunder og hør nærmere om mulighederne.