Installation af fjernvarme i København

Vil du gerne have installeret et fjernvarmeanlæg hjemme hos dig selv? Eller vil du gerne have repareret eller fornyet det gamle, du har?

R. Neubert & Søn er din lokale ekspert i fjernvarme. Vi installerer fjernvarmeanlæg i København og omegn, og hvad enten du bor i Vanløse, Valby, Frederiksberg eller et andet område i Storkøbenhavn, kører vi gerne hjem til dig. Vores kunder består af private såvel som erhvervsdrivende, og med vores store ekspertise inden for branchen er du i gode hænder. Vi er din garanti for et professionelt resultat.

Hvorfor vælge et fjernvarmeanlæg?

Fjernvarme er en relativt billig måde at varme dit hus op på. Det er meget billigere end at varme op med gas, el eller olie, og så er det også skånsomt for miljøet.

Det fungerer i grove træk således, at dit hus bliver forsynet med varmt vand fra et nærliggende kraftværk. Du bruger af det varme vand, som bliver tilført, når du skal varme dit hus op, eller når du selv bruger varmt vand. Vandet sendes retur til kraftværket, når det har afgivet al sin varme, og her varmes det så op på ny og anvendes igen.

Lad din VVS’er rådgive dig på kyndig vis

Overvejer du at få installeret fjernvarme, er det altid en god ide at rådføre dig med en fagmand. Da der ikke findes energimærkning på fjernvarmeanlæggene, kan det være svært at gennemskue hvilken løsning, der vil være den bedste i netop dit hjem. Det kan vi hjælpe dig med at vurdere. Vi har mere end 90 år bag os inden for branchen, og vi ved, hvad vi har med at gøre.

Lad os rådgive dig, så du kan få installeret det fjernvarmeanlæg, der har det laveste elforbrug og varmetab. På den måde sikrer du dig, at du får monteret den løsning, der er mest optimal for dig, og som skåner din pengepung og miljøet mest muligt. Vi udfører vores arbejde med præcision og øje for detaljen, og hos os ender du aldrig ud med halve løsninger, som ikke er tænkt til ende.

Skal vi hjælpe dig med fjernvarme?

Hos R. Neubert & Søn har vi har mange års erfaring med installation af fjernvarme i Vanløse, Frederiksberg, Valby samt København og omegn. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 38 87 47 77 eller e-mail på neubert@neubertvvs.dk og få et uforpligtende tilbud på installation af fjernvarmeanlæg.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77 og hør nærmere om mulighederne.