Nyt badeværelse i København og omegn

Drypper vandhanen, trænger badeværelset til en renovering eller drømmer du om helt nyt badeværelse? Lad os stå for VVS arbejdet hos dig – så er du i gode hænder.

R. Neubert og Søn er et VVS firma, som har eksisteret siden 1920. Vi er eksperter i alle former for VVS arbejde, og vi har lavet mange nye badeværelser i årenes løb. Vi henvender os til private kunder såvel som til erhvervsdrivende i hele Storkøbenhavn, og selvom vi kører mest i områderne omkring Frederiksberg, Vanløse, Valby og København, rykker vi også gerne ud til dig i Hvidovre eller Charlottenlund. Lader du os lave dit badeværelse, kan du være sikker på et professionelt resultat.

 

Vi er eksperter i badeværelser

  • Nyt badeværelse
  • Renovering af badeværelse
  • VVS opgaver


Nyt badeværelse – professionel rådgivning

Har du brug for vores faglige sparring, når du skal vælge materialer og indrette dit nye badeværelse, står vi klar med vores kyndige vejledning. Vores mange års erfaring inden for branchen gør os til en yderst kompetent sparringspartner. Vores viden på området er stor, og vi kan vejlede dig om alle funktionaliteter og fordele og ulemper ved de produkter, du kan vælge mellem til dit badeværelse.

Når vi løser en opgave, kan du være sikker på, at vi aldrig laver en ufuldendt løsning. Vi har stort fokus på at levere arbejde af høj kvalitet til dig som kunde, og vi anser ikke vores arbejde som fuldført, før du er tilfreds, Og dette er uanset, om det drejer sig om renovering af badeværelse eller nyt badeværelse. Det er ikke nok for os, at du er tilfreds – vi gør vores arbejde så godt, at vi også selv kan være stolte af det som fagfolk.

Renovering eller nyt badeværelse? Kontakt os for et tilbud

Skal du have lavet et nyt badeværelse eller blot få renoveret dit nuværende badeværelse? Vi har hos R. Neubert og Søn mange års erfaring med udførelse af nye badeværelse i Valby, Vanløse, Frederiksberg samt København. Kontakt os på telefon 38 87 47 77 eller på e-mail neubert@neubertvvs.dk.


Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77 og hør nærmere om mulighederne.