Blikkenslager i København med stor ekspertise

Skal du have skiftet dine tagrender i sommerhuset? Eller ordnet nedløbsrør på dit hus? Så er der hjælp at hente hos din lokale blikkenslager.

Hos R. Neubert & Søn udfører vi blikkenslagerarbejde. Hvad enten du som privatkunde skal have ordnet dine tagrender, eller du som erhvervsdrivende har en større opgave til os, klarer vi opgaven på professionel vis. Vores ekspertise inden for branchen er stor, og vi opererer i hele Storkøbenhavn. Så lige meget om du mangler en blikkenslager i Vanløse eller i Hvidovre, sender vi gerne en dygtig og erfaren mand ud til dig.

Din blikkenslager kan hjælpe dig med

  • VVS opgaver
  • Blikkenslageropgaver
  • Tagrender
  • Nedløbsrør
  • Tag- og facaderenovering
  • Mange andre opgaver

Hvorfor er det vigtigt med tagrender?

Du vil gøre enhver bygning en tjeneste ved at hænge tagrender op. Deres funktion er at samle al regnvand op fra taget og lede det ned i en tilstødende brønd eller kloak. Har du ikke tagrender på dit hus, kan du risikere, at regnvandet laver store skader. Ledes regnvandet ikke væk, vil det løbe ned og lægge sig langs fundamentet. Her kan det skade vægge såvel som selve fundamentet.

Har du ikke allerede en løsning på dit hus, kan det betale sig for dig at få det ordnet. Så undgår du at skulle bruge penge på at udbedre eventuelle skader på vægge eller fundament senere hen. Du vælger selv hvilket materiale, du vil have dine tagrender i, og vi skaffer det hjem.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77
og hør nærmere om
mulighederne.

Se vores anmeldelser på Facebook


5 / 5 stjerner baseret på 6 anbefalinger

Erfaren og kompetent blikkenslager

Vores firma har eksisteret siden 1920, og der er ikke den opgave, vi ikke har stiftet bekendtskab med inden for vores branche. Søger du en blikkenslager med stor erfaring og ekspertise, er du kommet det helt rette sted hen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi går gerne langt for at skabe et tilfredsstillende resultat hos dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud  

Vil du gerne have os til at udarbejde et tilbud på en opgave hos dig, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på telefon 38 87 47 77 eller sende os en e-mail på neubert@neubertvvs.dk

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, hører vi også altid gerne fra dig. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du vælger os som din blikkenslager.

 

Læs mere

VVS-service af enhver form klares af rutineret VVS’er

Skal blandingsbatteriet skiftes, drypper vandhanen, eller er det tid til at få set på radiatoren?
Hos R. Neubert & Søn rykker vi hurtigt ud og står altid klar til at udføre VVS-service i København, Vanløse, Frederiksberg og omegn.

Dygtige og erfarne medarbejdere

Vores medarbejdere har stor erfaring inden for langt det meste arbejde med VVS-service, så du er garanteret en holdbar løsning, hvor der er lagt vægt på kvaliteten af det udførte arbejde. Hos os skal opgaven ikke bare være færdig, den skal også på alle måder være i orden. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor er grundighed et vigtigt ord hos os, når det gælder VVS-service.

​Fokus på kvalitet i vores VVS-service

Vi udvælger nøje vores leverandører og har altid et lager af reservedele, så vi kan håndtere dit VVS-problem effektivt.

Med VVS-service fra R. Neubert & Søn, går solide produkter hånd i hånd med professionelt arbejde – hos os går du aldrig galt i byen. Derfor kan du roligt lade os stå for VVS-arbejdet.

Høj kvalitet til fornuftige priser siden 1920