Fjernvarme i Frederiksberg, København – Installation udføres

Vil du gerne have installeret et fjernvarmeanlæg hjemme hos dig selv? Eller vil du gerne have repareret eller fornyet det gamle, du har?

R. Neubert & Søn er din lokale ekspert i fjernvarme. Vi installerer fjernvarmeanlæg i København og omegn, og hvad enten du bor i Vanløse, Frederiksberg eller et andet område i Storkøbenhavn, kører vi gerne hjem til dig. Vores kunder består af private såvel som erhvervsdrivende, og med vores store ekspertise inden for branchen er du i gode hænder. Vi er din garanti for et professionelt resultat.

Hvorfor vælge et fjernvarmeanlæg?

Fjernvarme er en relativt billig måde at varme dit hus op på. Det er meget billigere end at varme op med gas, el eller olie, og så er det også skånsomt for miljøet.

Det fungerer i grove træk således, at dit hus bliver forsynet med varmt vand fra et nærliggende kraftværk. Du bruger af det varme vand, som bliver tilført, når du skal varme dit hus op, eller når du selv bruger varmt vand. Vandet sendes retur til kraftværket, når det har afgivet al sin varme, og her varmes det så op på ny og anvendes igen.

Lad din VVS’er rådgive dig på kyndig vis

Overvejer du at få installeret fjernvarme, er det altid en god ide at rådføre dig med en fagmand. Da der ikke findes energimærkning på fjernvarmeanlæggene, kan det være svært at gennemskue hvilken løsning, der vil være den bedste i netop dit hjem. Det kan vi hjælpe dig med at vurdere. Vi har mere end 90 år bag os inden for branchen, og vi ved, hvad vi har med at gøre.

Lad os rådgive dig, så du kan få installeret det fjernvarmeanlæg, der har det laveste elforbrug og varmetab. På den måde sikrer du dig, at du får monteret den løsning, der er mest optimal for dig, og som skåner din pengepung og miljøet mest muligt. Vi udfører vores arbejde med præcision og øje for detaljen, og hos os ender du aldrig ud med halve løsninger, som ikke er tænkt til ende.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77
og hør nærmere om
mulighederne.

Se vores anmeldelser på Facebook


5 / 5 stjerner baseret på 6 anbefalinger

Fjernvarme installering

​Skal du have installeret nyt fjernvarmeanlæg, eller skal det gamle repareres?

Så er R. Neubert & Søn det oplagte valg. I mange år har vi klaret fjernvarmeanlægget for både private og erhverv og kan derfor tilbyde professionel rådgivning samt udførelse af enhver opgave.

Fjernvarme & fjernvarmeinstallationer i Vanløse & Frederiksberg

Vi har fokus på kvalitet fra start til slut, og det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.
​Din tilfredshed er i centrum, og vi strækker os altid gerne ekstra langt for at levere et resultat inden for fjernvarme, der matcher dine forventninger. Vi er fleksible og indordner os efter dit skema.

Fjernvarme med fokus på din tryghed

Hos R. Neubert & Søn er vi klar over, at det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem, når fjernvarmeopgaven skal udføres. Derfor er troværdighed og loyalitet vigtige parametre hos os.
Fjernvarme – Vores VVS-installatør installerer Fjernvarme i København
​Du skal føle dig tryg, hvilket betyder, at vi har ekstra stort fokus på at få dig til at føle dig i gode hænder under hele processen, når vi udfører fjernvarmeopgaver i Vanløse, Frederiksberg, København eller omegn.

 

Vil du gerne vide mere om fjernvarme?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, hører vi meget gerne fra dig. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 38 87 47 77 eller til at sende os en e-mail på neubert@neubertvvs.dk

Vores vigtigste opgave er at skabe løsninger, som du er tilfreds med. Vi både rådgiver og står for installation af fjernvarme. 

Høj kvalitet til fornuftige priser siden 1920