Blikkenslager i København med stor ekspertise

Skal du have skiftet dine tagrender i sommerhuset? Eller ordnet nedløbsrør på dit hus? Så er der hjælp at hente hos din lokale blikkenslager.

Hos R. Neubert & Søn udfører vi blikkenslagerarbejde. Hvad enten du som privatkunde skal have ordnet dine tagrender, eller du som erhvervsdrivende har en større opgave til os, klarer vi opgaven på professionel vis. Vores ekspertise inden for branchen er stor, og vi opererer i hele Storkøbenhavn. Så lige meget om du mangler en blikkenslager i Vanløse eller i Hvidovre, sender vi gerne en dygtig og erfaren mand ud til dig.

 

Din blikkenslager kan hjælpe dig med

Hvorfor er det vigtigt med tagrender?

Du vil gøre enhver bygning en tjeneste ved at hænge tagrender op. Deres funktion er at samle al regnvand op fra taget og lede det ned i en tilstødende brønd eller kloak. Har du ikke tagrender på dit hus, kan du risikere, at regnvandet laver store skader. Ledes regnvandet ikke væk, vil det løbe ned og lægge sig langs fundamentet. Her kan det skade vægge såvel som selve fundamentet.

Har du ikke allerede en løsning på dit hus, kan det betale sig for dig at få det ordnet. Så undgår du at skulle bruge penge på at udbedre eventuelle skader på vægge eller fundament senere hen. Du vælger selv hvilket materiale, du vil have dine tagrender i, og vi skaffer det hjem.

Kontakt os for tilbud på blikarbejde

Mangler du en blikkenslager til at udføre blikarbejde i områderne omkring Frederiksberg, Vanløse eller København, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 87 47 77, eller på e-mail neubert@neubertvvs.dk​.

Spørgsmål?

Ring på 38 87 47 77 og hør nærmere om mulighederne.